Köszöntő

A közelmúltban alapított faiskolánk elsősorban oltott, szemzett konténeres díszfák és gyümölcsfák előállításával, forgalmazásával, valamint kertépítéssel foglalkozik. Telephelyünk a 11-es főut mellett, Dunabogdány határában a 33-as és a 34-es km között található.

Több évtizedes szakmai tapasztalatunk felhasználásával állítottuk össze növénykínálatunkat. Ökológiai szemléletünknek megfelelően, környezetkímélő módon termesztőedényben nevelt díszfáink a téli fagyok kivételével bármikor biztonsággal ültethetőek.

Faiskolánk alapvető célkitüzése a partnerekkel való hosszú távú együttműködés, korrekt szakmai kapcsolat megteremtése és fenntartása. Cégünk sajátossága, hogy maximálisan képviseli a minőséget, a szakmaiságot és a megbízhatóságot.

Őszintén reméljük, hogy bizalmát elnyerve kínálatunkban megtalálja az Önnek megfelelő díszfát és hamarosan vevőink között köszönthetjük. Bízunk abban, hogy hosszú távú kapcsolatunkkal közösen, együtt járulunk hozzá az élhetőbb, szebb és egészségesebb környezetünk megteremtésében, fejlesztésében.

Dr Ifju Zoltán
ügyvezető
Ifju Boldizsár
tulajdonos
Ifju Balázs
tulajdonos

Fotók : Dr. Ifju Zoltán